Gezocht: fietser!

6 jan 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Een van onze bewoners (44 jaar) is een ontzettend sportieve vent die heel graag veel en ver fietst. Hij doet dit vaak alleen. Liefst zou hij nog langere tochten willen maken. Bij voorbeeld een tocht van 80-100 km op een dag.

Wij zoeken iemand die bijvoorbeeld 1x per maand op vrijdag of zaterdag of zondag een lange fietstocht met hem wil maken. Misschien met een fietsdrager achter de auto? Of met de fiets naar een station en dan de fiets in de trein?

Kosten voor & tijdens deze tochten worden uiteraard vergoed. Natuurlijk moet het klikken tussen jou en hem, dat is een voorwaarde, dus wederzijds even kennismaken en uitproberen.

Wil je meer weten of heb je belangstelling? Bel ! vraag naar Tineke of Maureen . Of stuur een mailtje naar wonen@fledderushoeve.nl. Wij sturen/vertellen je dan nog wat meer over de bewoner en waarom we een mee-fietser zoeken.

Ander nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.