Organisatie en procedure

Aanmelding

Aanmelding gebeurt meestal via verwijzing, maar men kan zich ook rechtstreeks aanmelden. Via mail of telefoon kan er contact worden gezocht met Tineke Otten voor nadere informatie en een afspraak.
 
Een vrijblijvend bezoekje om te kijken of onze plek aanspreekt is altijd mogelijk. Wel is het aan te bevelen om dit even aan te kondigen. Als de kennismaking wederzijds goed bevalt, kan de deelnemer daarna een dag (of dagdeel) op proef komen. Als dit goed bevalt, kunnen we dagopvang voortzetten en evt. uitbreiden.
 
Als de situatie van de oudere verandert, blijven we, waar mogelijk, zoeken naar mogelijkheden om de opvang voort te zetten.

Praktisch

Door de week zijn de ouderen welkom tussen 9.30u – 16.00u.
 
De opvang is iedere week geopend, het gehele jaar. Op feestdagen zijn wij gesloten. ’s Middags wordt er een warme maaltijd geserveerd.
 
Vervoer naar en van de boerderij kan mogelijk via ons geregeld worden. Voor onze dagopvang is een zorgindicatie nodig, waarna de opvang betaald kan worden uit de WMO/WLZ. Nadere informatie hierover kunt u bij ons inwinnen.
 
Voor mensen die bekend zijn met de WMO/WLZ-zorg: onze zorg kan via PGB betaald worden of  in natura via Boer en Zorg in Noord Nederland.
Voor het regelen van pgb-administratie kunnen wij eventueel verwijzen naar een administratiebureau.