Vacature flexpool begeleiders zorgboeren

Wij zijn

Op dit moment vijf zorgboerderijen op de grens van Zuid-oost Friesland en Zuidwest-Drenthe. Voor een indruk van ons kijk op onze websites. Fledderushoeve Diever, De Flint Fochteloo, De Fochtel Fochteloo, Maargieshoeve Kallenkote en Plusboerderij Wapserveen. Er haken in de toekomst mogelijk meer zorgboerderijen aan bij deze flexpool.
We variëren in grootte, doelgroep, zorgvorm en al dan niet aanwezig agrarisch productiebedrijf. In alle gevallen vindt de zorg plaats op het erf van onze families die hier (deels) ook wonen.

Wij zoeken

Begeleiders die interesse hebben in onregelmatig werk, op verschillende plaatsen met verschillende doelgroepen: gehandicapten, ouderen, jeugd, Het betreft werk in de avond, het weekend maar ook overdag. Omdat het om een gezamenlijke flexpool gaat, is de hoeveelheid werk vooraf niet te bepalen maar je bent zelf dan ook vrij om te bepalen hoeveel, wanneer en waar je wel of niet wilt werken.

Functie-eisen

  • De functie vereist minimaal een MBO niveau 3 diploma gericht op de zorgsector, bij voorkeur niveau 4 of hoger
  • Affiniteit en ervaring in het werken met mensen met beperkingen
  • Flexibel en onregelmatig inzetbaar
  • Vaardig met de computer, kunnen rapporteren, zorgvuldigheid in de omgang met families
  • Liefst ervaringskennis in zorg- of hulpverlening . Actuele kennis over ontwikkelingen binnen het vakgebied. Kennis van verschillende behandel- en begeleidingsreferentiekaders, voorkomende ziektebeelden, protocollen en kwaliteitseisen.

Sociale vaardigheid

  • Eisen worden gesteld aan zelfvertrouwen, geduld, tact en invoelingsvermogen in de begeleiding van cliënten. Daarnaast dient men te beschikken over overtuigingskracht en assertiviteit.
  • Een cliëntgerichte houding bij de ondersteuning van mensen met beperkingen, sfeer maken in de groep, vermogen tot zelfreflectie, relativeringsvermogen en stressbestendigheid.
  • Vasthoudend en respectvol optreden in verband met het naleven van richtlijnen en afspraken over de uitvoering van zorg en de uitvoering van het beleid.
  • De functie vereist integriteit en betrouwbaarheid bij de omgang met vertrouwelijke gegevens van cliënten en van de organisatie als geheel. Daarnaast representativiteit in de vertegenwoordiging van de zorgboerderij waarvoor je wordt ingehuurd naar verwijzers en verwanten. Gezien de kleinschaligheid van de organisaties en de zeer verschillende vormen van zorg die bij ons worden aangeboden, is het kunnen inzetten van flexibiliteit en eigenaarschap belangrijk in het omgaan met verschillend beleid en werkwijzen op de verschillende locaties

Wat bieden wij?

Kleinschaligheid, platte organisaties, korte lijnen, een werkplek in een mooie omgeving. Ruimte voor eigen inbreng, flexibele werktijden.

Nadere informatie en sollicitatie 

Gezien de grote werkdruk en de geringe overhead op zorgboerderijen, gelieve niet te bellen, maar evt. vragen over de functie per mail stellen. : flexpoolzorgboeren@gmail.com .Het streven is om vragen binnen een week te beantwoorden.
Wanneer je interesse hebt. Stuur via de mail je C.V. liefst met foto en een korte motivatie . Na een eerste selectie van reacties ontvang je spoedig per mail bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

Uren: flexibel, op verzoek
Salaris: FWG schaal 35-40, periodiek afhankelijk van opleiding en ervaring
Cao: VVT
Arbeidsovereenkomst: Voor bepaalde tijd, je wordt ingehuurd door Zorgfactory die voor loonbetaling zorgt.
Reiskostenvergoeding: 19ct per km woon-werkverkeer. Maximaal 30 km enkele reis
Een dag/dagdeel proefdraaien maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer alsjeblieft niet:

Als je geen ervaring en diploma op minimaal niveau 3 hebt in de zorgsector.
Als je geen eigen vervoer hebt om naar de verschillende locaties te komen.
Als je geen ervaring of moeite hebt met zorgrapportages/computers.
Als je niet bereid bent om voor schaal 35-40 te komen werken

Vacature downloaden?

Klik hier om deze vacature als PDF te downloaden